Chyba za chybou...

13.06.2013 20:57

No nevím, když mi odvezou nejbližšího spolupracovníka, aby ho pravděpodobně obvinili, dám si fakt bacha, abych do kamer vyhlásil, že mu bezpodmínečně věřím. Nejde o to, jestli mu věřím, ale pokud se náhodou ukáže, že je v něčem namočený, jsem po takovém prohlášení namočený také, protože ho vlastně kryju. Drábka to stálo křeslo. Nečase to bude stát celou politickou kariéru.

Za vším hledej ženu... Sotva Premiér oznámil, že se rozvádí, milenku mu zabásnou a vyšetřujou a jediné na co se zmůže, je prohlášení, že stojí za ní. Taktické to tedy nebylo. Měl mlčet.

 

Ovšem co se divím... celá jeho strana - grémium ODS - stojí prý za ním. To bude jako domino. Nagyovou obviní, Nečas se ukáže jako totální blbec a nebo spolupachatel, ODS se stane totéž... a TOPka prý také nemá důvod Nečasovi nevěřit. No, všechno visí na bábě, která, jak se zdá, je všeho schopná. Já bych si dal hodně bacha, abych se jakkoliv propojil s podezřelým...

 

Vzpomeňte si na Ratha - toho jeho vlastní ČSSD okamžitě zařízla. na nic nečekala, nakonec se ukázalo, že důkazy nejsou zase tak silné, ale nikdo stínového ministra nepodržel, všichni kamarádi se od něj odvrátili... to je taky jediný důvod, proč se v očích veřejnosti nesvezli s ním.